TARSUS’TA ÇOCUKLARIN YAZ TATİLLERİ RENKLENİYOR

Tarsus Belediyesi ve Tarsu AVM iş birliği ile bu yaz, çocuk atölyeleri ile dolu dolu geçiyor.

Güncel Yayın: 11 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 11.06.2023 20:36:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi ve Tarsu AVM iş birliği ile bu yaz, çocuk atölyeleri ile dolu dolu geçiyor.  Çocukların yaz tatillerini eğlenceli ve öğretici etkinliklerle geçirebilmeleri için ücretsiz atölye programı düzenleniyor. Tüm yaz boyunca devam edecek olan etkinliklerde her Cumartesi farklı bir konuda atölye geçekleşecek.

Çocukları el sanatlarına yönlendirecek ve yaratıcılıklarını ortaya koyan pek çok aktivite Tarsus Belediyesi ve Tarsu AVM iş birliği ile gerçekleşiyor. Etkinliklerden 4 ile 12 yaş grubu arasında bütün çocuklar yararlanabiliyor.

ÇOCUKLAR RESİMLERİNİ YAPARAK KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİ

Yaz boyunca her Cumartesi Tarsu AVM’de yapılacak olan atölyelerin ilki yoğun bir katılım ile yapıldı. Etkinliğe katılan çocuklar öğretmenlerinin rehberliğinde keyifli bir resim atölyesinde bir araya geldi ve yeteneklerini sergiledi. Çocuklar resimlerini yaparak keyifli vakit geçirdi.

HER CUMARTESİ FARKLI BİR ATÖLYE

Haziran ayı atölye programında ise bu ay 17 Haziran 2023 günü saat 12.00 -16.00 arası  “El Sanatları Atölyesi”, 24 Haziran 2023 günü saat 12.00 -16.00 arası ise “Müzik Atölyesi” yapılacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.