BAŞKAN BOLTAÇ EŞİT HİZMET GAYESİYLE KIRSALDA YOL BAKIMINA ODAKLANDI

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, kırsalda sürdürülen yol bakım, onarım çalışmaları ile hem mahalle sakinlerinden hem de muhtarlardan tam not alıyor. Ayrıca köylerde yapılan eş zamanlı çalışmalar ile yolların bakımları yapılarak eksiklikler gideriliyor,

Güncel Yayın: 29 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2024 17:46:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, kırsalda sürdürülen yol bakım, onarım çalışmaları ile hem mahalle sakinlerinden hem de muhtarlardan tam not alıyor. Ayrıca köylerde yapılan eş zamanlı çalışmalar ile yolların bakımları yapılarak eksiklikler gideriliyor, yol sorunu ortadan kalkıyor.
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın eşit hizmet gayesi ile kent genelinde yol çalışmalarına büyük önem veren Tarsus Belediyesi ekipleri, kırsal mahallelerde de etkin bir şekilde faaliyet gösteriyor. Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri yol düzenlemesi, yol açma ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.
Mahalle sakinlerinin ulaşım kolaylığını kesintisiz sürdürülebilmesi için çalışmalar titizlikle yürütülüyor.  Ekipler yapılan çalışmalar kapsamında, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir ulaşım deneyimi yaşamalarını sağlamak için büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyor.
BAŞKAN BOLTAÇ İLE HALK MUTLU, MUHTARLAR MUTL
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, kırsal mahallelerdeki çalışmaların şehir genelindeki kalkınmaya büyük katkı sağladığını belirterek, vatandaşların daha iyi yaşam koşullarına sahip olmaları için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti. Mahalle muhtarları da memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Ali Boltaç’a teşekkürlerini iletti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.