“ANKARA’YA GİDİP ORADA KALAN VEKİL OLMAYACAĞIM”

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış: 3 gün meclis mesaim var. Geriye kalan 4 günde Mersin’de olacağım

Siyaset Yayın: 18 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 18.06.2023 15:26:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış: 3 gün meclis mesaim var. Geriye kalan 4 günde Mersin’de olacağım

Bir gün içinde 6 ilçede vatandaşlarla buluşan CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, “Haftada 3 gün Ankara’da olmak zorundayız. Ama geriye kalan 4 günde Mersin’de olacağım. Ankara’ya gidip orada kalan vekil olmayacağım. Mesaim bittiğim anda soluğu Mersin’de alacağım. Bütün vaktimi, enerjimi Mersin’de harcayacağım” dedi. Partisinin Mersin özelinde bir başarı çıtası yakaladığını ifade eden Kış, “Sizlerin enerjisiyle, sizlerin kattığı destekle kendimizi Ankara’da iyi hissediyoruz, daha güçlü hissediyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, partisinin ilçe örgütlerini ziyaret ederek partililer ve ilçe halkıyla buluştu, seçimlerde partisine verilen destekten dolayı teşekkür etti. Kış, partisinin ilçe örgütlerini ziyaretlerinde partililerin milletvekili genel seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili değerlendirmeleri de dinledi, görüş alışverişinde bulundu.

Gülcan Kış aynı gün içinde Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Gülnar, Mut, Silifke, Erdemli ilçelerine giderek partisinin ilçe örgütlerini ziyaret etti.

CHP’nin 14 Mayıs’ta yapılan milletvekili genel seçimlerinde Mersin’de birinci parti olduğunu, cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na en yüksek destek çıkan illerin başında Mersin’in de geldiğini ifade eden Kış, “Partimizin Mersin’de kazandığı bu başarıda il ve ilçe örgütlerimizin çok önemli payı var. Milletvekili adaylarımızın 13’ü de çok büyük çaba ve emek verdi. Biz milletvekili adayları olarak Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in hizmetleri sayesinde gittiğimiz yerlerde coşkuyla, sevgiyle karşılandık. Mersin bu başarıyı elde ettiyse ben inanıyorum ki yerel seçimlerde de aynı başarıyı yakalayacağız. Erdemli’de, Silifke’de, Anamur’da, MHP’li belediyelerin olduğu yerde birinci parti olduk. Bunu şöyle okuyoruz. Demek ki biz bu ilçelerde belediyeleri kazanabiliriz. Sadece bu ilçelerde değil Mersin’in her ilçesinde CHP’nin belediyeleri kazanabileceğini görüyoruz. Yeter ki bir arada olalım. Yeter ki yıkıcı eleştiriler yapmayalım, yapıcı olalım ve eleştirilerimizi bir faydaya dönüştürelim” dedi.

Seçimlerden bu yana medyada CHP ile ilgili bir kaos algısı yaratılmak istendiğini kaydeden Kış,  “İktidar kendi becerisizliğini kapatmak için, her geçen gün artan hayat pahalılığını gizlemek, ekonomik krizi gündemden çıkarmak için partimiz üzerinden bir algı yaratmaya çalışıyor. Bu kurultay sürecinde başarımızı, başarısızlıklarımızı, artılarımızı, eksilerimizi masaya yatıran bir mekanizma var. Bu süreç sonunda hepimizi rahatlatacak adımlar atılacak. Gelin biz kurultay meselesine değil, yerel seçimlere odaklanalım, enerjimizi oraya harcayalım” ifadelerini kullandı.

Mersin’in sorunlarını, taleplerini bilen bir siyasetçi olduğunu ifade eden Gülcan Kış sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizleri milletvekili olarak Ankara’ya gönderdiniz. Haftada 3 gün Ankara’da olmak zorundayız. Ama geriye kalan 4 günde Mersin’de olacağım. Ankara’ya gidip orada kalan vekil olmayacağım. Mesaim bittiğim anda soluğu Mersin’de alacağım. Bütün vaktimi, enerjimi Mersin’de harcayacağım. Sizlerle birlikte yol alacağım. Sizlerle birlikte köy gezeceğiz, kahve gezeceğiz, toplantılar düzenleyeceğiz. Mersin’de bir çıta yakaladık. Bunu daha da yükselteceğiz. Sizlerin enerjisiyle, sizlerin kattığı destekle kendimizi Ankara’da iyi hissediyoruz, güçlü hissediyoruz. Verdiğiniz destek ve gösterdiğini yoldaşlık için teşekkür ediyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.