MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL TARSUS'TA

MHP'Lİ UYSAL: TARSUS KALİTELİ HİZMETİ HAK EDİYOR

Siyaset Yayın: 25 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.02.2024 16:13:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
MHP'Lİ UYSAL: TARSUS KALİTELİ HİZMETİ HAK EDİYOR 
 
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez ile birlikte Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat'ın seçim çalışmalarına katılım sağladı. Milletvekili Uysal "2019 yılında Tarsus'ta uğranan yol kazasını 31 Mart akşamı telafi etmek istiyoruz. Emanet verdiğimiz Tarsus'u ve Mersin'i sizlerin sayesinde geri alacağız. Mersin ve Tarsus, en iyi hizmeti almayı fazlasıyla hak ediyor." şeklinde konuştu.
 
Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, haftasonu da mahalleliyle buluştu. Kerimler, Sayköy, Taşkuyu ve Dedeler Mahalle toplantılarına Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal da katıldı. 
 
Vatandaşların sıcak tebessümüyle karşılanan Uysal, Tarsus'un asıl sahiplerinin yönetimine geçmesine çok az kaldığını belirterek "Yıllarca Milliyetçi Hareket Partisi yönetiminde olan Tarsus Belediyesi 2019 seçimlerinde yol kazasına uğradı. Ama biz Cumhur İttifakı ve MHP olarak geçen bu 5 yıl içerisinde Tarsus'a daha kaliteli hizmet etmenin yollarını iyice araştırdık, eksikleri raporladık. 31 Mart akşamı sizlerin duaları ve destekleriyle kaybedilen 5 yılın telafisini yapmak istiyoruz. Mahmut Başkanımızın hem siyaset hem de belediyecilik konusunda kimse eline su dökemez. Mahmut Tat başkanımızın Tarsus'ta göstereceği başarı, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne de yansıyacak. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Mersin'i ve 13 ilçemizi kendilerine hediye etmemizi dört gözle bekliyorlar. İnanıyoruz birliğin gücüyle başaracağız." ifadelerine yer verdi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.