TÜRK TİYATROSU’NUN YILDIZLARI TARSUS’TA

Tarsus Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikler kapsamında “Tiyatro Günleri” dev kadro ile yarın başlıyor.

Güncel Yayın: 28 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.07.2023 15:08:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Tarsus Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikler kapsamında “Tiyatro Günleri” dev kadro ile yarın başlıyor. Duayen oyuncuların yer aldığı “Yıldızlar Altında Yaz Eğlencesi” oyunu, yarın Akşemsettin Mahallesi’nde perde açacak. Oyunlar yaklaşık 1 ay boyunca çeşitli merkez ve kırsal mahallelerde ücretsiz olarak sahnelenecek.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan kültür ve sanatı herkes için ulaşılabilir kılmak için bu yazda Tarsusluları tiyatro ile buluşturuyor. Birbirinden değerli oyuncuların ve Bizimkiler, Akasya Durağı, İkinci Bahar gibi birçok dizi, film ve tiyatroda oynayan Duayen Oyuncu Cezmi Baskın’ın yer aldığı "Yıldızlar Altında Yaz Eğlencesi " oyunu yaklaşık 1 ay boyunca çeşitli merkez ve kırsal mahallelerde ücretsiz sahnelenmek üzere başlıyor. Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından müzikli güldürü şeklinde bolca eğlencenin olduğu oyun Tarsuslularla bir araya gelecek. Cezmi Baskın, Seval Tufan, Deniz Oral, Hacı Ali Konuk, Koray Ergun, Murat Demirbaş sahne alacak. Oyun ilk olarak 29 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00’da Akşemsettin Mahallesi’nde başlayacak. Müzikli güldürü tiyatro oyunu Tarsus’ta renkli görüntüler oluşturacak. Ayrıca tiyatro günlerinin takvimi Tarsus Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.
“SANATIN VE KÜLTÜRÜN KENTİ TARSUS’TA, TİYATRODA MÜZİKTE HİÇ BİTMEYECEK”
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Geçmişi 10 bin yıla dayanan kadim kentimizde vatandaşlarımızı bu yaz akşamlarında da tiyatro ile buluşturmaya devam ediyoruz. Sanatın ve kültürün kenti Tarsus’ta tiyatroda müzikte hiç bitmeyecek. Her daim kentimizi sanatla buluşturacağız.” dedi.
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.