BAŞKAN SEÇER, MEZİTLİ’DE PAZAR GEZDİ, VATANDAŞLA SOHBET ETTİ

Başkan Seçer; Başkan Tarhan ve CHP Mersin Milletvekili Emre Yılmaz ile birlikte Mezitli İlçesi Yeni Mahalle'de yer alan semt pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşla sohbet etti.

Güncel Yayın: 30 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 30.04.2023 16:58:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başkan Seçer; Başkan Tarhan ve CHP Mersin Milletvekili Emre Yılmaz ile birlikte Mezitli İlçesi Yeni Mahalle'de yer alan semt pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşla sohbet etti. Seçer, vatandaşlarla pahalılık hakkında gerçekleştirdiği sohbetlerde, 14 Mayıs’tan sonra bunların sona ereceğini vurguladı.

13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve CHP'ye destek isteyerek, bu pahalılığı 14 Mayıs'tan sonra erdireceklerini vurgulayan Seçer’e, vatandaşlar da destek vereceklerini kaydetti.

Gittiği noktalarda esnafın ve vatandaşın yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılaşan Seçer, Mersin’e hak ettiği hizmetleri yapmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını da kaydetti.

Halkın arasında olmaya devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Yeni Mahalle semt pazarını gezdi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Emre Yılmaz ile birlikte semt pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla selamlaşan Başkan Seçer, vatandaşlarla pahalılık hakkında gerçekleştirdiği sohbetlerde de 14 Mayıs’tan sonra bunların sona ereceğini vurguladı.

Seçer, 14 Mayıs’tan sonra bu pahalılığın sona ereceğini kaydetti

Pazar yerinde yoğun ilgi ve sevgi ile karşılanan Seçer, vatandaşlara ‘İyi Alışverişler’, esnafa da ‘Bereketli İşler’ temennisinde bulundu. Pazar esnafı ile tek tek sohbet eden ve tezgâhları gezen Başkan Seçer, vatandaşlardan gelen talep ve sorunları da dinleyip, bürokratlarına not aldırdı. Pazarcı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Seçer, Mersin’e hak ettiği hizmetleri yapmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydetti.

Pazarda vatandaşlarla özellikle pahalılık hakkında sohbet eden Başkan Seçer, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve CHP'ye destek isteyerek, bu pahalılığı 14 Mayıs'tan sonra sona erdireceklerini vurguladı.

“15 Mayıs’tan sonra indirim var”

Semt pazarında sohbet ettiği vatandaşlar da destek vereceklerini kaydetti. Karşılaştığı vatandaşlara; “Desteğinizi bekliyoruz” diye seslenen Başkan Seçer’e vatandaşlar da; “Biz kazanacağız” diyerek, destek vereceklerini kaydettiler. Başkan Seçer’i karşısında gören ve “Bizi bu pahalılıktan kurtar” diyerek seslenen vatandaşlara Seçer; “15 Mayıs’tan sonra indirim var” yanıtını verdi.

Vatandaşlardan hizmetler için Seçer’e teşekkür

Hizmetler için Seçer’e teşekkür eden bir vatandaş, özellikle Evde Sağlık ve Bakım Hizmeti’nden duyduğu memnuiyeti ifade etti. Bir diğer vatandaş da “Başkanım, yıllardır Mersin’deyim; böyle hizmet görmedim” dedi. Vatandaşlar Seçer’e; “Başkanım, her zaman dualarımızdasınız. Çalışmalarını çok beğeniyoruz” diyerek hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade etti.

Başkan Seçer, pazarda karşılaştığı deprem bölgesinden Mersin’e gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Depremzede vatandaşlar sıkıntılı günlerde Büyükşehir Belediyesi tarafından kendilerine sunulan katkılar için Başkan Seçer’e teşekkür etti.

Başkan Seçer’in ziyaretleri sırasında da Büyükşehir personeli tarafından çocuklara oyuncak, vatandaşlara pazar çantası dağıtıldı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.