Özbozkurt ve Yeşilkuş’tan Mersin İl Emniyet Müdürü Karabörk’e Ziyaret

Akademi Derneği Başkanı, bilim insanı ve köşe yazarı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı Gençlik Girişimi Programı Sürdürülebilirlik Elçisi ve Akademi Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Yeşilkuş,

Güncel Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 19:28:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
Akademi Derneği Başkanı, bilim insanı ve köşe yazarı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı Gençlik Girişimi Programı Sürdürülebilirlik Elçisi ve Akademi Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Yeşilkuş, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kamil Karabörk’ü makamında ziyaret etti.
 
Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ün yeni görevinin bölgemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olması temennilerinde bulunan Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Dr. Fatma Yeşilkuşayrıca, E. Tuğgeneral, E. Şam Askeri Ataşesi ve A Haber TV yorumcusu Prof. Dr. Esat Arslan ile gerçekleştirdikleri “Siyasetin Dijital Mimarisi: Sosyal Medya” ve “Organizasyon Nasıl Yönetilir? İş’te Yönetim” kitaplarını Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e takdim ettiler.
 
Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, ziyaretleri ve kitap takdimleri sebebiyle genç akademisyenlere teşekkürlerini ileterek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.