Başkan Özyiğit’ten 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Güncel Yayın: 30 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 30.04.2024 20:42:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Abdullah Özyiğit, “Kentlerimizin ilerleyişine alın teriyle öncülük eden emekçilerin haklarını savunmak ve dayanışmayı güçlendirmek için her zaman mücadele edeceğiz.” dedi.

Başkan Özyiğit, yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: “1 Mayıs emekçilerin tarih boyunca verdiği mücadeleleri, hak arayışlarını ve dayanışma ruhunu simgeleyen anlamlı bir gündür. Emeğin değerini her zaman önemseyerek, emekçilerin özverilerini unutmayarak, onlara daha iyi ve adil çalışma koşulları sunmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu sorumlulukla, işçi haklarını korumak, eşitlik ve adalet temelinde bir çalışma ortamı sağlamak için üzerimize düşeni yerine getirmeye devam edeceğiz.

Ülkemizin gelişimini sağlayan, kentlerimizin ilerleyişine alın teriyle öncülük eden emekçilerin haklarını savunmak ve dayanışmayı güçlendirmek için her zaman mücadele edeceğiz.

Herkesin eşit fırsatlara ve insanca yaşam koşullarına sahip olduğu bir gelecek hedefiyle, emek mücadelesini sürdüren herkesi saygıyla selamlıyorum. Büyük bir özveriyle çalışan Yenişehir Belediyemizin emekçileri başta olmak üzere tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun. Yaşasın 1 Mayıs.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.