“15 TEMMUZ DİRENİŞİ, ASIRLAR BOYU UNUTULMAYACAK BİR DESTANDIR”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Güncel Yayın: 15 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 15.07.2023 16:01:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Aziz Türk Millet için milli birlik ve egemenliğin önemini dile getiren Başkan Yılmaz, 15 Temmuz gününün tarihe altın harflerle yazılmış büyük bir demokrasi mücadelesi olduğunu belirterek, destansı mücadelenin hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi.

“Lider Ülke Türkiye Hedefiyle ve Güçlü Adımlarla Yürümeye Devam Edeceğiz”

“15 Temmuz 2016 günü milletimiz bir kez daha şanlı duruşunu sergilemeştir” diyen Başkan Yılmaz; “15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen hain darbe girişiminde milletimiz, vatana ve millete olan bağlılığını bir kez daha göstermiş, demokrasimize kast edenlere karşı imanıyla, cesaretiyle, milli iradeyle destan yazmıştır. Vatanımız söz konusuysa, bizler millet olmaktan da öte tek vücuduz. “Gün iradeye sahip çıkma günüdür” diyerek meydanlara çıkan ve hainlere fırsat vermeyen tüm vatandaşlarımıza minnettarız. Kurulan tuzak ve ihanetlere rağmen bizler etle tırnak gibiyiz. Bizi hiç kimse ayıramaz ve bölemez. Lider Ülke Türkiye hedefiyle ve güçlü adımlarla yürümeye devam edeceğiz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümünde tüm hemşehrilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Ülkemizin birliği ve devletimizin bekası için canlarını feda ederek şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz Demokrasi Destanını unutmayacağız, unutturmayacağız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.