BAŞKAN SEÇER, ‘TARSUS-ÇAMLIYAYLA YOLU GENİŞLETME VE YENİLEME PROJESİ’Nİ YERİNDE İNCELEDİ

Başkan Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletme ve yenileme projesi tamamlanan Tarsus- Çamlıyayla Yolu’nu yerinde inceleyip, yeni yolda araç kullandı.

Güncel Yayın: 18 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 18.06.2023 15:31:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Başkan Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletme ve yenileme projesi tamamlanan Tarsus- Çamlıyayla Yolu’nu yerinde inceleyip, yeni yolda araç kullandı. Yeni yol, bölge halkına nefes aldırdı. Seçer, yol incelemesi öncesinde de Tarsus Yarenlik Alanı'nda esnaf ziyareti yapıp, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Seçer, “Tarsus’un ilk 35 metrelik yeni açtığımız bulvarındayız. 2 bin 150 metre uzunluğunda. Her 2 şeritte de bisiklet yolu var. 3 şeritli, her bir gidiş-geliş olmak üzere yoldan oluşuyor. Tarsusumuza hayırlı olsun” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan Tarsus-Çamlıyayla Yolu Genişletme ve Yenileme Projesi’ni yerinde inceleyip, yeni yolda araç kullandı. Yeni yol, bölge halkına nefes aldırdı. Başkan Vahap Seçer, yol incelemesi öncesinde de Tarsus Yarenlik Alanı'nda esnaf ziyareti yapıp, vatandaşlarla bir araya geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e yol incelemesi esnasında; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri Ünzile Kuru, Ali Uyan, Ali Boltaç ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları eşlik etti.

Seçer: “Tarsusumuza hayırlı olsun”

Başkan Seçer’e yol incelemesinde Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Suat Bağrıaçık tarafından da bilgilendirme yapıldı. Yolda araç kullanan Başkan Seçer, “Tarsus’un ilk 35 metrelik yeni açtığımız bulvarındayız. 2 bin 150 metre uzunluğunda. Bunu açmak bize nasip oldu.  Burası Atatürk Mahallesi ve Çamlıyayla Yolu. Daha önce çok dar bir yoldu.  Çok da yoğun kazaların olduğu bir yerdi. Gördüğünüz gibi her 2 şeritte de bisiklet yolu var. 3 şeritli, her bir gidiş-geliş olmak üzere yoldan oluşuyor. Tarsusumuza hayırlı olsun” dedi.

Genişletme ve yenileme projesi tamamlanan Tarsus- Çamlıyayla Yolu, vatandaşlara rahat nefes aldırdı

Büyükşehir ekipleri, Tarsus’un kuzeyinde yer alan ve yeni konutlaşmanın hızla sürdüğü Atatürk Mahallesi’nin de sınırını oluşturan Turalı Kavşak ile Gazi Paşa Bulvarı Kavşağı arasında kalan kısımda çalışma başlatmıştı. 2 bin 150 metre uzunluğundaki kısımda, bir süredir yol genişletme ve yenileme çalışması yapan ekipler, faaliyetlerini tamamlayarak yolu vatandaşların hizmetine sundu.

Ekipler, ortalama 6 metre genişliğinde olan Tarsus-Çamlıyayla Karayolu’nun başlangıç noktası konumundaki yolu genişleterek 35 metreye çıkardı. Yapılan çalışmalar sayesinde yol, gidiş-geliş 3 şerit olarak hizmete sunuldu. Çalışma kapsamında ayrıca, özel gereksinimli vatandaşların kullanımına uygun kaldırım ve trafiğe açılan 2 bin 150 metrelik yolun 1700 metrelik kısmında çift taraflı bisiklet yolu da yapıldı.

Tarsus’un yeni yerleşim bölgesi olan Atatürk Mahallesi’nin sınırını oluşturan, Tarsus Üniversitesi’ne gidiş yolu olarak da kullanılan yolun kaymaması için, onlarca metre uzunluğunda taş duvar örme işlemi de ekipler tarafından tamamlanarak, yol güvenliği sağlanmış oldu.

Başkan Seçer, Yarenlik Alanı’nda esnaf gezdi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, hafta sonu ziyaretleri kapsamında yol incelemesi öncesinde ise Tarsus Yarenlik Alanı'nda esnaf ziyareti yapıp, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Vahap Seçer’e Yarenlik Alanı gezisinde ise; CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri Ünzile Kuru, Ali Uyan ile Ali Boltaç ve Tarsus Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın eşlik etti.

Esnafa “Hayırlı İşler” dileyen Başkan Seçer, 7'den 70'e herkesle sohbet etti ve Başkan Seçer' e Tarsus halkı yoğun ilgi ve sevgi gösterdi. Seçer, vatandaşlardan gelen talepleri de bürokratlarına not aldırdı. Başkan Seçer'i karşısında gören bir vatandaş da “Mersin seninle daha bir güzel Vahap abi” diyerek duygularını dile getirdi. Başkan Seçer’in Yarenlik Alanı ziyaretinde çocuklara da Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından da oyuncak dağıtımı yapıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.