TARSUS HALKINDAN SEÇER’E: “YOLUN BAHTIN AÇIK OLSUN”

Halkla iç içe olmayı sürdüren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, bu kez de Tarsus İlçesi Kırklarsırtı Mahallesi’nde yer alan ‘Kırklar Pazar Yeri’ni ve ardından da Atatürk Caddesi üzerinde

Siyaset Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 20:12:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
Halkla iç içe olmayı sürdüren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, bu kez de Tarsus İlçesi Kırklarsırtı Mahallesi’nde yer alan ‘Kırklar Pazar Yeri’ni ve ardından da Atatürk Caddesi üzerinde yer alan Aznakay Parkı hizasından başlayarak cadde boyunca esnafı ziyaret etti. Tarsus halkı ve esnafı, Başkan Seçer’e yoğun ilgi gösterdi.
Gezisi sırasında vatandaşın halini hatırını soran Seçer’e Tarsus halkından tam destek geldi. Vatandaşlar “Yolun, bahtın açık olsun Başkanım” diyerek yerel seçimler için Seçer’e desteklerini dile getirdiler.
Halkla iç içe olmayı sürdüren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, bu kez de Tarsus İlçesi Kırklarsırtı Mahallesi’nde yer alan ‘Kırklar Pazar Yeri’ni ve ardından da Atatürk Caddesi üzerinde yer alan Aznakay Parkı hizasından başlayarak cadde boyunca esnafı ziyaret etti. Tarsus halkı ve esnafı, Başkan Seçer’e yoğun ilgi gösterdi.
Başkan Seçer’e Tarsus’ta CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç ile CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış da eşlik etti.
Pazar esnafından Seçer’e tam destek
İlk olarak pazar ziyareti yapan Başkan Seçer, girişte yoğun bir sevgi gösterisi ve alkışlar ile karşılandı. Pazar esnafına ‘Hayırlı işler’ ve ‘Kolay gelsin’ dileklerinde bulunan Seçer, vatandaşlara da ‘İyi alışverişler’ ve ‘Hayırlı Ramazanlar’ diledi.
Vatandaşın halini hatırını soran Seçer’e Tarsus halkından tam destek geldi. Vatandaşlar “Yolun, bahtın açık olsun Başkanım” diyerek yerel seçimler için Seçer’e desteklerini dile getirdiler. Vatandaşlarla selamlaşıp, sohbet eden Seçer, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenlerle de bol bol fotoğraf çektirdi. Hatay’dan gelen bir depremzede de Seçer’e Büyükşehir’in emekleri ve destekleri için teşekkür etti. Seçer pazardan, pazar esnafının “Büyük Başkan geldi. En büyük Başkan Vahap Başkan” sloganları ile uğurlandı.
Seçer’e olan sevgi, evlerden ve araçlardan taştı
Pazar gezisinin ardından Atatürk Caddesi üzerinde yer alan Aznakay Parkı hizasından başlayarak esnaf ziyareti yapan Seçer’e hem esnaf hem de balkonlarından veya araçları ile trafikte seyir halinde giden vatandaşlar yoğun ilgi ve sevgi gösterdi. Trafikteki vatandaşlar Seçer’e kornaları ile destek verdi. Atatürk Caddesi boyunca esnaf ziyareti yapan ve vatandaşlar ile sohbet eden Seçer’e Tarsus halkı, özellikle de gençler yoğun ilgi gösterdi. Aznakay Parkı hizasından başlayan esnaf ziyareti, Cengiz Topel Anadolu Lisesi önünde sona erdi.
Seçer, gezisi sırasında vatandaşlardan gelen talepleri de çalışma arkadaşlarına not aldırdı. Gezi sırasında ekipler tarafından vatandaşlara hizmet broşürü, pazar çantası ve mutfak önlüğü ile çocuklara da oyuncak dağıtımı yapıldı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.