Karapınar Ticaret Borsası’ndan Ziyaret

Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atıf Özder Yönetim Kurulu Üyeleri Musa Diri ve Selami Ersoy ile beraberindeki heyet ile Tarsus Ticaret Borsasına ziyarette bulundu.

Güncel Yayın: 18 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 18.09.2024 18:06:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atıf Özder Yönetim Kurulu Üyeleri Musa Diri ve Selami Ersoy ile beraberindeki heyet ile Tarsus Ticaret Borsasına ziyarette bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz , yönetim Kurulu üyeleri Yücel Gürbüz , Ayhan Bayram ve İlhan Titiz tarafından ağırlanan heyet ile yapılan ikili görüşmelerde tarımın sorunları ve çözümleri konusunda politika geliştirilmesi hususlarında istişarede bulunuldu.

Karapınar Ticaret Borsası’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke “Gıda, tarım ve hayvancılık alanında benzer iki bölgeyiz. Sorunlarımız aynı. Sorunlarımız ortak. Tarıma dayalı sanayilerimizin kurulmalarını destekleyecek ihtisas sanayi bölgesinin eksikliğini çekmekteydik. Borsa hizmet alanımızda sunduğumuz hizmetlerimizle ilçe ekonomisine canlılık ve hareketlilik kazandırmaya çalışıyoruz. Tarsus güneyde önemli bir kavşaktır. Artık kabuğunu kırıyor. Büyük yatırımcılara ihtiyacımız var.” Dedi.

Bir dizi teknik incelemelerde bulunmak maksadıyla ziyarette bulunduklarını ifade eden Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy,uzun süredir bu teknik ve inceleme ziyaret gezisini planladıklarını bugüne nasip olduğunu söyleyerek ; “Tarsus ‘lu esnaf ve tüccarlarımızla eskiden beridir bir yakınlığımız , ahbaplığımız var. Borsanız iyi teşkilatlanmış, iyi organize edilmiş bir borsa olduğunu biliyorduk ve görerek tescilledik. Yeni hizmet alanınız ve binanız borsacılık hizmetini fazlasıyla sunacak şekilde güzel olmuş.” Dedi.

Ziyarette, tarımsal üretimde benzerlik gösteren iki bölgenin üretim ve ekim deseninin benzer yanlarından, benzer sorunlarından konuşuldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, ziyaretin anısına Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy’a plaket takdim etti.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.