MHP VE AK PARTİ TARSUS’TA BİRLİK ve BERABERLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi, Toy bahçesinde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 23 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2023 07:48:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi, Toy bahçesinde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Ak Parti'nin yeni yönetimine, MHP'nin daveti ile gerçekleşen organizasyonda İlçe Başkanları ve yöneticeler eksiksiz katılım sağladı. MHP İlçe Başkanı Fatih YILDIRIM ve Ak Parti İlçe Başkanı İlker UYAR'ın konuşmalarında birlik, beraberlik, kardeşlik mesajları vurgulandı.
Evsahipliği yapan MHP Tarsus İlçe Başkanı Yıldırım yaptığı konuşmada;
“Cumhur ittifakının gönül seferberliği bu yemekle Tarsus'ta daha da somut bir hal aldı. Mersin genelinde de adeta kenetlenen Cumhur ittifakı yerel seçimlerin hemen öncesinde Tarsus'ta coşkulu bir buluşma, sevgi dolu bir kaynaşma örneği göstererek inanıyorum ki takdir toplayacaktır. "Kardeşçe huzur, birlikte Cumhur" gönül seferberliğimiz ile tüm hemşehrilerimizi kucaklıyor, sonsuz sevgilerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.