MTSO SEÇİMLERİNİN MERSİN’İMİZ VE İŞ DÜNYAMIZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ

3 Ekim 2026 tarihinde gerçekleştirilen Mersin Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin, kentimizin ticaret ve sanayi hayatına katkı sağlayacak, ortak aklı ve iş birliğini güçlendirecek, Mersin’in ekonomik gelişimine yeni değerler katacak başarılı bir dönemin

Güncel Yayın: 06 Ekim 2026 - Salı - Güncelleme: 06.10.2026 12:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

3 Ekim 2026 tarihinde gerçekleştirilen Mersin Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin, kentimizin ticaret ve sanayi hayatına katkı sağlayacak, ortak aklı ve iş birliğini güçlendirecek, Mersin’in ekonomik gelişimine yeni değerler katacak başarılı bir dönemin başlangıcı olmasını temenni ediyoruz.

Mersin’in üretim, ticaret, sanayi ve girişimcilik kapasitesinin geliştirilmesinde önemli bir role sahip olan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO)’nun, önümüzdeki dönemde de kentimizin ve iş dünyamızın ortak sesi olmaya; üyelerinin taleplerini, beklentilerini ve sektörlerin ihtiyaçlarını güçlü şekilde temsil etmeye devam edeceğine inanıyoruz.

Seçimlerde görev ve sorumluluk üstlenen tüm meclis ve meslek komitesi üyelerimizi tebrik ediyor, yeni dönemde kendilerine başarılar diliyoruz. Mersin iş dünyasının birlik ve beraberlik içerisinde, ortak akıl ve istişare anlayışıyla daha güçlü bir geleceğe taşınmasını temenni ediyoruz.

Önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek kurul seçimlerinin de tüm tüccar ve sanayicilerimiz, Mersin iş dünyamız ve kentimizin geleceği adına hayırlara vesile olmasını diliyor; yeni dönemde görev alacak tüm isimlere başarı, birlik ve verimli bir çalışma dönemi temenni ediyoruz.

Mersin’imiz, iş dünyamız ve MTSO için hayırlı, başarılı ve güçlü bir dönem olmasını diliyoruz.

Adnan GÜNDOĞDU

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.