Silifke Belediyesi ile Asansör Periyodik Kontrol Protokolü imzalandı.

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği kapsamında asansörlerin yıllık periyodik kontrolünün A Tipi Muayene Kuruluşu tarafından yapılması gerekmektedir.

Güncel Yayın: 05 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 05.09.2024 20:29:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği kapsamında asansörlerin yıllık periyodik kontrolünün A Tipi Muayene Kuruluşu tarafından yapılması gerekmektedir. Yenişehir, Tarsus, Çamlıyayla Belediyeleri ile Makina Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezi arasında imzalanan asansör periyodik kontrolleri protokollerine göre asansör kontrolleri hizmetimiz devam etmektedir.

Bu Belediyelerimize ilave olarak yeniden Silifke Belediyesi ile de protokol imzalandı.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa TURGUT; Kurumsal yapısı ve deneyimli kadrosu ile güven veren, kamuoyuna tarafsız ve ilkeli bir şekilde hizmet veren Makina Mühendisleri Odası ile protokolü geçmişte olduğu gibi yeniden imzalamış olmaktan mutluluk duyduğunu, meslek odalarının sahip oldukları bilgi ve birikime duyulan güvenle birlikte yürütülecek çalışmaların zamanla artacağını ifade etti.

Makina Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı İsmail OĞUZ, Kamu yararı gözeten akademik meslek odası olduğunu belirterek, kar amacı gütmeden şeffaf çalışma şartlarına sahip Makina Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezi ile işbirliği içinde olmasından dolayı Sn. Mustafa TURGUT’a hem kamuoyu adına hem meslektaşları adına teşekkür etti. “Ayrıca bu protokolün imzalanma aşamasına gelinceye kadar olan süreçte emek veren Silifke Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Emin Zahir OKDEMİR'e, Yürütme Kurulu Üyelerine ve çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi. Sayın Oğuz “Bu vesile ile diğer İlçe Belediyelerimize de seslenmek istiyoruz. Kar amacı gütmeyen şeffaf yönetilen Makina Mühendisleri Odası ile asansör periyodik kontrol protokolü imzalamaya davet ediyoruz.” şeklinde sözlerini tamamladı.

İmzalanan bu protokol ile önümüzdeki 4 yıllık süreçte Silifke Belediyesi sınırları içerisinde kalan asansörler Makina Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezi tarafından kontrol edilecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.