TARSUS BELEDİYESİ’NDE MEMUR VE KADROLU İŞÇİLERİ KAPSAYAN PROMOSYON SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Tarsus Belediyesi ile İş Bankası arasında, memur ve kadrolu işçileri kapsayan üç yıllık banka promosyon anlaşması, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından yapılan sözleşme ile imza altına alındı.

Güncel Yayın: 05 Mart 2026 - Perşembe - Güncelleme: 05.03.2026 17:22:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediyesi ile İş Bankası arasında, memur ve kadrolu işçileri kapsayan üç yıllık banka promosyon anlaşması, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından yapılan sözleşme ile imza altına alındı. Anlaşma kapsamında belediye çalışanlarına kişi başı 91 bin Türk Lirası promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı.

 

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, imza sırasında yaptığı konuşmada ihalenin tamamlandığını ve sözleşmenin İş Bankası ile imzalandığını belirterek, “Üç yıllık promosyon sözleşmemizi İş Bankası ile imzalıyoruz. Bu yıl yaptığımız anlaşma kapsamında promosyon tutarı üç yıllık süre için 91 bin Türk Lirası oldu. Tüm çalışan personel arkadaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah bu süreç onların bütçesine de katkı sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Ali Boltaç, sözleşmenin belediye çalışanları için önemli bir kazanım olduğunu belirtti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.