TARSUS ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ SEÇİMİ YAPILDI

Tarsus Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin Güven Tazeledi.

Güncel Yayın: 05 Şubat 2023 - Pazar - Güncelleme: 05.02.2023 15:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Tarsus Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin Güven Tazeledi.
1 Nolu Tarsus Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin seçime.Tek liste ile gidildi seçimde Mevcut başkan Mahmut Şahin ortaklarının desteğini alarak yeniden başkan seçildi.
Kooperatifin Şehit Kerim mahallesi Müftülük yan sokağında bulunan toplantı salonunda gerçekleştirilen kongreye Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birlik Başkanı Muhammet Yalçın , bölgemizdeki Esnaf Kredi Kooperatiflerinin başkanları, Tarsus Ticaret Borsası başkanı Ali Seçer, Tarsus’taki oda başkanları, Halk Bankası Tarsus Şube müdürü ile kooperatif üyeleri katıldı.
Açılıştan sonra oluşan divan başkanlığına Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birlik Başkanı Muhammet Yalçın getirildi.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra yönetim ve denetim kurulu faaliyetleri okunarak ibra edildi.
Başkan Mahmut Şahin “Biz elimizden geldiği kadar esnaflarımıza ortaklarımıza kredi vermeye çalışıyoruz. Kimseyi boş göndermemeye çalışıyoruz. Biz sizlere ne kadar çok yararlı olabiliriz diye çalışıyoruz. Pandemi süreci herkesi olduğu gibi sizleri de olumsuz etkiledi. Allaha çok şükür o günleri atlattık. Zor durumda olan esnaflarımızı da korumaya gayret ediyoruz. Bugüne kadar bizlere güvenip seçtiniz, tekrar güvenoyu verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra tek liste ile girilen seçimlerde yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
Mahmut Şahin, Aziz Keleş, Kaplan Kiltaş, Cumali Taş, Hayri Başlı.
Denetim kurulu: Mustafa Güçyetmez, Enver Can Kaya.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.