TARSUS SEV İLKOKULU’NDA VE ORTAOKULU'NDA YENİ MÜDÜR ATAMALARI

Özel Tarsus SEV İlkokulu ve Ortaokulu yeni eğitim-öğretim dönemine iki yeni müdür atamasıyla başladı

Güncel Yayın: 13 Eylül 2024 - Cuma - Güncelleme: 13.09.2024 12:37:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Özel Tarsus SEV İlkokulu ve Ortaokulu yeni eğitim-öğretim dönemine iki yeni müdür atamasıyla başladı. Özel Tarsus SEV İlkokulu’nda 27 yıldır farklı pozisyonlarda büyük bir özveri ve başarıyla görev yapan, son 9 yıldır da müdürlük görevini yürüten Çiğdem Özyürekoğlu, yeni dönemde Özel Tarsus SEV Ortaokulu Müdürü olarak görevine devam edecek. Tarsus SEV İlkokulu'nda hayata geçirdiği yenilikçi ve başarılı çalışmaları Tarsus SEV Ortaokulu'nda da sürdüreceğini belirten Özyürekoğlu, öğrenen bir organizasyon anlayışıyla hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin gelişimini destekleyen bir eğitim ortamı oluşturmaya devam etmeyi hedeflediğini vurguladı.

Özel Tarsus SEV İlkokulu’nda 22 yıldır farklı görevleri başarıyla yürüten ve son iki yıldır okulun İngilizce Bölüm Başkanı olan Hülya Taşa ise yeni dönemde Özel Tarsus SEV İlkokul Müdürü olarak atandı. Hülya Taşa, Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın (SEV) “eğitimde mükemmeliyet” ilkesi ışığında, Tarsus SEV İlkokulu’nun yaşam boyu öğrenme ve dünya vatandaşı yetiştirme misyonuna katkı sunmaya devam edeceğini kaydetti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.