TARSUS ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI KOŞUSU YAPILDI

Adana Yeşiloba Hipodromunda düzenlenen ve gecenin de en önemli koşusu olma özelliğine sahip Tarsus Ziraat Odası Başkanlığı (KV-6/D) adına düzenlenen koşunun startı saat 20.00'de verildi.

Güncel Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 20:51:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News
Adana Yeşiloba Hipodromunda düzenlenen ve gecenin de en önemli koşusu olma özelliğine sahip Tarsus Ziraat Odası Başkanlığı (KV-6/D) adına düzenlenen koşunun startı saat 20.00'de verildi. 4+ yaşlı safkan İngiliz kısraklarının birincilik mücadelesi verdiği koşu, 1200 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı. Koşuyu; Serdar Kemal Özçolak tarafından yetiştirilen, Salih Yıldızer'in sahibi olduğu, antrenörlüğünü ise İsmet Akkılıç'ın üstlendiği doru kısrak Prenses Sylvester (Mr. Owen - Lady Sylvester / Elusive Quality) jokeyi Ahmet Çelik idaresinde kazandı. 5 safkanın katıldığı koşuda ikinciliği, Guillotine elde ederken, Mind and Life üçüncü, Anadolu Edası dördüncü ve Çilekeş isimli safkan da beşinci oldu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.