TOKAT ve ZİLE TİCARET BORSALARI VE TSO’LARINA ZİYARET

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere hafta sonu Tokat ve Zile’ye giden Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi BORA’YI, ZİLE Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Muammer

Güncel Yayın: 17 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 17.09.2024 11:51:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere hafta sonu Tokat ve Zile’ye giden Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi BORA’YI, ZİLE Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Teke’yi ve Zile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necati BİCE’yi ziyaret etti.

Borsa Başkanı Teke, ziyarette üniversiteyi Tokatta okuduğunu ifade ederek, Tokat’ın gelişmeye açık bir kent olduğunu belirtti.

Teke, göreve geldikleri günden bu yana sık sık üye ziyaretlerinde de bulunduklarını ifade eden Başkan Teke, bu ziyaretleri sırasında Borsa üyelerinin sorun ve taleplerini dinleyerek, bunları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yetkililerine iletme fırsatı bulduklarını sözlerine ekledi.

BORSA BAŞKANI TEKE, TOKAT TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ

Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tarsus ta ticaret ilişkilerinin bulunduğunu, Tokat Ticaret Borsasının dününü ve bugününü anlatırken karşılaştıkları sorunları anlattı. Tarsus ile ticari ilişkilerinin halen devam ettiğine değinen Bora, her zaman işbirliği içiresinde olmaya hazır olduklarını ifade eti.

Lütfi Bora, ziyaret, anısına Mustafa Teke’ye TOKAT YAZMASI sandığı takdiminde bulundu.

BORSA BAŞKANI TEKE, ZİLE TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ

Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Teke ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tarsus’a sıklıkla geldiğini, ticari ilişkilerinin halen devam ettiğini her zaman işbirliği içiresinde olmaya hazır olduklarını ifade eti.

Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Teke, Meclis Başkanı Duran Şahin ile birlikte ziyaret anısına plaket takdimi yapıldı.

BORSA BAŞKANI TEKE, ZİLE TSO ‘ INI ZİYARET ETTİ

Zile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Bice , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman işbirliği içiresinde olmaya hazır olduklarını ifade eti.

Ziyarette, zile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Sesveren, Meclis Üyesi Emin Akkoza, Zile Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Tuğba Vural Özyeşil ve Tarsus Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hasan Şanlı da hazır bulundu..

.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.