TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, cuma günü belediye meclisince onaylanan 2025 bütçesini Torosların senelerdir ihmal edilen ihtiyaçlarını önceleyerek hazırladıklarını söyledi.

Güncel Yayın: 19 Ekim 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 19.10.2024 18:43:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, cuma günü belediye meclisince onaylanan 2025 bütçesini Torosların senelerdir ihmal edilen ihtiyaçlarını önceleyerek hazırladıklarını söyledi. Yıldız, “Bütçemizin dörtte birini Fen İşleri Müdürlüğüne ayırdık. Toroslar’da yapılmamış yol, asfalt, kaldırım kalmayacak. İkinci büyük bütçeyi Temizlik İşleri Müdürlüğüne ayırdık. Temizlik meselelerini de çözeceğiz. Üçüncü büyük dilimi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ayırdık. 2025 yılında en acillerinden parklarımızı çocuklarımızın gönül rahatlığıyla oynadığı, ailelerimizin dinlendiği, sosyalleştiği mekanlar haline getireceğiz” dedi.

Yatırımcıların Toroslar’a ilgisinin arttığını ifade eden Başkan Yıldız, önümüzdeki aylarda ihtisas sanayi bölgesi, hastane, AVM gibi yatırımlarla Toroslar’ın çehresinin değişeceğini ifade etti.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, 19 Ekim Muhtarlar Gününde ilçede görev yapan muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Etkinliğe Toroslar Belediyesi Başkan Yardımcıları Hülya Ayhan, Erdoğan Ay ve Hasan Özalp Önal’ın yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediyesinin daire başkanları da katıldı.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, buluşmada yaptığı konuşmada, muhtarlık kurumunun önemine değindi.

Başkan Yıldız, “Muhtarlık kurumu toplumun en dip hücresine kadar işleyen, mahalleliyle birebir temas eden ve oradaki insanların sorunlarını dile getirme imkanı olan bir müessese.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.