TOROSLAR’DA YOL YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Toroslar Belediyesi, gerek alt yapı gerekse doğal şartlar sebebiyle bozulan yollarda çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Güncel Yayın: 18 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 18.09.2024 18:00:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Toroslar Belediyesi, gerek alt yapı gerekse doğal şartlar sebebiyle bozulan yollarda çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri deforme olmuş yolları yenileyerek vatandaşın hizmetine sunuyor. Bozuk yolları iyileştirip düzelten ekipler, bu kapsamda Turgut Türkalp, Kurdali ve Demirtaş Mahallelerinde asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

İlçede vatandaşların yoğun kullandığı alanlara öncelik verilen çalışmalar, program dahilinde diğer mahallelerde de devam edecek.

“HER MAHALLEYE GEREKLİ HİZMETİ SUNUYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, özellikle deforme olmasından dolayı ulaşımda sorun yaratan yolları en hızlı bir şekilde bakımdan geçirerek yenilediklerini söyledi.

Amaçlarının kentteki ulaşımın kalitesini, konforunu ve güvenliğini artırmak olduğunu dile getiren Başkan Yıldız, “Muhtarlarımız ve halkımızdan gelen talepler doğrultusunda merkez ve yaylalarımızda ihtiyaç duyulan her mahalleye gerekli hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Trafik sirkülasyonun yoğun olduğu mahallelerimizde ise asfalt bakım çalışmalarımızı en hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bir yandan üst yapı çalışmalarını sürdürürken ilçemizin gelişimine katkı sunmak adına bir yandan da yeni yollar açıyor, çiftçilerimizin tarlalarına gidiş ve gelişlerini daha rahat sağlamak amacıyla bahçe yollarını düzeltiyoruz” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.