TÜRKİYE’DE İLK; “KUŞAKLAR BULUŞUYOR” TENİS TURNUVASI DÜZENLENDİ.

Yenişehir Kent Konseyi 3. Yaş Meclisi tarafından düzenlenen "Kuşaklar Buluşuyor Tenis Turnuvası", Ata Tenis Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Güncel Yayın: 25 Nisan 2025 - Cuma - Güncelleme: 25.04.2025 18:37:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yenişehir Kent Konseyi  3. Yaş Meclisi tarafından düzenlenen "Kuşaklar Buluşuyor Tenis Turnuvası", Ata Tenis Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

MESİAD’ı temsilen, 3. Yaş Meclisi kurucusu Sayın Servet Çamurdaş ve 3. Yaş Meclis Başkanı Sayın Serdar Yakupoğlulları, Yenişehir Kent Konseyi Başkanı Sayın Belgin Gürağaç’ın koordinasyonunda hayata geçirilen turnuva, 65+ ve 10-12 yaş eşleşmesi ile gerçekleşirken, kuşakları bir araya getirerek, sosyal ve toplumsal bağların önemini vurgulama amacını taşıdı.

Turnuvanın açılışını Yenişehir Belediye Başkanı Sayın Abdullah Özyiğit gerçekleştirdi.
MESİAD Başkan Yardımcısı Servet Çamurdaş, 3. Yaş Meclisi'nin kuruluş amacına uygun ve kapsayıcı bir etkinlik gerçekleştirilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kuşaklar arası etkileşimi artırmak, sosyal izolasyonu engellemek, spor aracılığıyla sağlıklı ve kaliteli zaman geçirmek ve ev dışı etkinliklerle sosyalleşmeyi teşvik etmek amacıyla düzenlenen bu turnuvanın, Türkiye'de bir ilk olduğunu belirtti. Ayrıca, bu tür değerli organizasyonların devam edeceğinin altını çizdi.

Organizasyonda emeği geçen başta 3. Yaş Meclis Başkanı Sayın Serdar Yakupoğlulları , Yenişehir Kent Konseyi Başkanı Sayın Belgin Gürağaç olmak üzere, Yenişehir Belediye Başkanı Sayın Abdullah Özyiğit’e, Kent Konseyi üyelerine, Ata Tenis Tesisleri yöneticilerine, antrenörlerine ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.