Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer 'in İstiklal Marşımızın Yıldönümü Mesajı

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy'un, Türk milletinin verdiği bağımsızlık mücadelesini İstiklal Marşı ile ebedileştirdiğini belirterek, "Bir asır boyunca her okuyuşta aynı gururu duyduğumuz İstiklal Mar

Güncel Yayın: 10 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.03.2023 11:31:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy'un, Türk milletinin verdiği bağımsızlık mücadelesini İstiklal Marşı ile ebedileştirdiğini belirterek, "Bir asır boyunca her okuyuşta aynı gururu duyduğumuz İstiklal Marşımızın kabulünün 102'inci yılında yazdığı dizelerle, Türk milletinin geleceğe umut ve cesaretle bakmasını sağlayan vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, "Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy, Türk milletinin bağımsızlık savaşına olan inancı için kaleme aldığı İstiklal Marşı ile milli mücadele ruhunu ebedileştirdi. Her bir kelimesi vatan, bayrak aşkı ve devletimizi var eden değerlerle dolu olan Marşımız, Türk Milleti'nin İstiklal Mücadelesi'nin hem simgesi hem de dünyaya ilanıdır. İşgal altındaki topraklardan tam bağımsız bir Türkiye yolunda verdiğimiz mücadelede "siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın" dizeleriyle yazdığımız kahramanlık destanı, inanç ve azimle tarihin akışını değiştiren büyük bir zaferin ifadesidir.

Bu önemli günün yıldönümünde, bize bağımsız bir ülke emanet eden Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi Mustafa Kemal Atatürk'ü, büyük şair Mehmet Arif Ersoy'u ve kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, bir asır söylemekten gurur duyduğumuz ve milletimizin binlerce asır boyunca söyleyeceği İstiklal Marşı'mızın kabulünün 102. yılını kutluyorum". Dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.