MERSİN TARSUS MUHTARLAR DERNEĞİ’NDEN TARSUS TİCARET BORSASI’NA ZİYARET
Mersin Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Emrah Kara ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veyis Avcı ile Meclis Başkanı Turan Gönder’i makamlarında ziyaret etti.
Güncel
Yayın: 19 Ekim 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 19.10.2026 12:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Mersin Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Emrah Kara ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veyis Avcı ile Meclis Başkanı Turan Gönder’i makamlarında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette, Tarsus’un gelişimine yönelik çalışmalar, kentin ekonomik ve sosyal potansiyelinin güçlendirilmesi ve kurumlar arası iş birliğinin önemi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Yerel dinamiklerin bir araya gelmesinin, Tarsus’un gelişimine katkı sunacak ortak çalışmalar açısından taşıdığı önem vurgulandı.
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Veyis Avcı ve Meclis Başkanı Turan Gönder, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Mersin Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Emrah Kara ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.
Dernek Başkanı Emrah Kara ise misafirperverliklerinden dolayı Borsa yönetimine teşekkür ederek, Tarsus’un gelişimi ve kent yararına yürütülecek çalışmalarda kurumlar arası iletişim ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.
Yorumlar (0)







